Custom Search

Wednesday, May 14, 2008

See the world in pink

I lost the login to my Flickr account and can't get access to my older pictures :-((((
Elvesztettem a Flickr loginomat, és nem tudok hozzájutni a régebbi képeimhez :-((((

So I made a new one and for now, this is how I can present some of the photos I have uploaded to my old account.
Úgyhogy csináltam egy másikat, és most így prezentálok néhányat a már korábban feltöltött fotók közül.

If you take a walk between the subway station Skanstull and Hornstull, along the waterline of Arstaviken (which is a very popular thing to do, it's always a lot of people walking, jogging or just sunbathing), you might even notice some outstanding colors like this pink.
Ha végigsétálsz a vízparton a Skanstull és Hornstull metróállomások között (ami igen népszerű tevékenység, mindig sokan sétálnak, kocognak vagy csak napoznak), még talán ilyen kitűnő színeket is észrevehetsz, mint ez a rózsaszín.

The text says "Jag ska måla hela världen lilla mamma" ("I should paint the whole world, Mama") which is from an old song where the little child sings this to the mom, offering peinting anything for her, so that she is not sad.
A felirat ezt mondja: "Jag ska måla hela världen lilla mamma" ("Le kellene festenem az egész világot, Mama"), egy régi dalból, ahol a gyerek énekli ezt az anyjának, felajánlva, hogy bármit fest neki, csak ne legyen szomorú.

2 comments:

Per Stromsjo said...

Good to see, Andrea. We happened to feature the same bench on plenty a while ago but I hadn't seen the waste basket. It's really a complete pink set! Also Pia has been here.

This is now an official bench! :)

raindrop said...

Pink is my favorite color and I can assure you that I always see the world in pink, even when it is turning grey.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...